GAL–CON EDUKACIJSKI CENTAR - GAL-CON d.o.o.
943
post-template-default,single,single-post,postid-943,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

GAL–CON EDUKACIJSKI CENTAR

GAL–CON EDUKACIJSKI CENTAR

Naša je vizija stvoriti respektabilnu tvrtku za razvoj, edukaciju i implementaciju kontrolinga uz razvoj i primjenu menadžerskog računovodstva, financijsko-računovodstvene forenzike i poslovne organizacije na području Dalmacije.​ Dosad smo u suradnji sa našim partnerima realizirali brojne projekte, razvili upravljačke procese i analize, unaprijedili poslovanje naših klijenata te pružili širok spektar konzultantskih usluga i savjetovanja, osobito u području kontrolinga i menadžerskog računovodstva.

Sljedeći nam je cilj razvoj edukacijskog centra kako bismo svoje znanje i iskustva prenijeli onima koji žele napredovati, usavršavati se, stjecati nove vještine, ali i naučiti kako upravljati tvrtkom i optimizirati njeno poslovanje. Osim edukacija i webinara otvorenog tipa sa unaprijed definiranim temama i modulima, fokus su nam personalizirane edukacije za pojedince ili manje grupe polaznika iz iste organizacije ili sa sličnim interesima. Ovaj vid edukacija podrazumijeva prilagođavanje potrebama pojedine skupine polaznika, odmicanje od klasičnog pristupa predavač – polaznik/slušatelj te se naglasak stavlja na interaktivnu edukaciju u kojoj se znanja stječu na temelju case study-a i teorijski se dio poima kroz praktične primjere.

U tu je svrhu Gal-Con preselio u novi poslovni prostor prilagođen upravo održavanju edukacija i savjetovanja za manje grupe te pružanju usluga help desk-a, tj. podrške pri rješavanju manjih „svakodnevnih“ problema unutar kompanije.

https://goo.gl/maps/LhpRTA5mC4rpDzW97