Otvorenje Gal-Con Edukacijskog centra - GAL-CON d.o.o.
982
post-template-default,single,single-post,postid-982,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Otvorenje Gal-Con Edukacijskog centra

Otvorenje Gal-Con Edukacijskog centra

U petak, 10. lipnja održano je otvorenje Gal-Con Edukacijskog centra koji se nalazi u Gundulićevoj 26 u Splitu, nekadašnjoj dobro poznatoj robnoj kući “Dalma”, transformiranoj u poslovni centar.

Imali smo priliku sa dragim kolegama, partnerima, prijateljima i obitelji proslaviti okretanje nove stranice u našem radu i poslovanju. Izrazita nam je čast i zadovoljstvo što smo ovaj trenutak koji je itekako važan za Gal-Con podijelili upravo sa tim dragim ljudima koji su dotakli naš rad na različite načine te nam tako i pomogli da ostvarimo jedan od ključnih ciljeva naše tvrtke – formiranje centra znanja, kompetencija te poslovnih i bihevioralnih vještina.

Radimo i radit ćemo na tome da naš GC Centar postane mjesto okupljanja pojedinaca i skupina koje žele unaprijediti svoje poslovanje, ali i svoja znanja, vještine te same sebe kao menadžere, lidere, operativce.

Hvala svima koji su sudjelovali u našoj maloj proslavi, kao i onima koji nisu mogli biti prisutni, ali su ostavili trag u našem poslovanju i našim životima!