Radionica "Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom" - GAL-CON d.o.o.
656
post-template-default,single,single-post,postid-656,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Radionica “Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom”

Radionica “Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom”

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas na

1.radionicu Kluba kontrolera Splitsko-dalmatinske županije

iz ciklusa Tajne poslovnog uspjeha

Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom”

(iskaz poslovnog rezultata u brojkama i slikama razumljiv za sve struke, pregled svih razina marži, s posebnim naglaskom na marži prodaje – kontribucijskoj marži)

koja će se  održati u srijedu, 19.veljače 2019. s početkom u 18:00 sati

u Splitu, u velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija, Bernardinova 1.

Koji su sve elementi prodajne marže?  Koje ćemo troškove sučeliti prihodima? Na što moramo posebno paziti? Da li menadžeri razumiju ove brojke? Koliki je optimalni postotak? Što nam govore iste, jesmo li uspješni ili mislimo da smo uspješni? Što bi top managment na temelju nje trebao poduzeti? Gdje nam je prag rentabilnosti? Kakve scenarije možemo predvidjeti na temelju rezultata? I još mnogo zanimljivih odgovora na ova zahtjevna pitanja dat će naš predsjednik kluba kontolera i njegov tim.

 

Pozivamo sve, menadžere, poduzetnike, financijere, računovođe, bankare, inženjere, pravnike, ekonomiste, neekonomiste…., koji su zainteresirani unaprijediti svoje poslovanje i prihvatiti kontroling kao filozofiju bez koje se moderno poslovanje više ne može zamisliti.

Kontroling nisu kontroleri, kontroling su svi sudionici koji prihvaćaju njegovu filozofiju. Stoga ne morate biti kontroler da biste se bavili kontrolingom.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za članove kluba materijali sa radionice su besplatni.

Broj sudionika je ograničen, pa Vas molimo da potvrdite svoj dolazak.

Voditelj radionice je Frane Galzina, dipl.oec, predsjednik Kluba Kontrolera Hrvatske.